Poštujemo tradiciju, gradimo budućnost.

O kompaniji PAPIR PRINT

O kompaniji PAPIR PRINT

PAPIR PRINT DOO  je društvo sa ograničenom odgovornošću, koje postoji i uspešno posluje na domaćem, ali i na inostranom tržištu već 26 godina. Osnovna delatnost je grafička delatnost – štampanje. Kompanija od nastanka pa do danas beleži kontinuirani rast poslovnih kapaciteta, što se direktno ogleda u povećanju obima proizvodnje iz godine u godinu. Proizvodni asortiman preduzeća namenjen je pretežno prehrambenoj, hemijskoj i farmaceutskoj industriji, a fleksibilnost i kooperativan odnos omogućava proizvodnju ambalaže i za sve druge industrijske grane po specifikaciji kupca. PAPIR PRINT  ispunjava visoke kriterijume, prema zahtevima ISO:9001: 2015, ISO:14001:2015 i ISO 22000 ( HACCP), kao i zahteve savremenog poslovanja za kratkim rokovima isporuke proizvoda visokog kvaliteta i bezbednih za pakovanje artikala koji su najosetljiviji. Kompanija prati i implementira sva tehnološka dostignuća u oblasti flekso-štampe. Rezultat savremene proizvodnje i dugogodišnjeg iskustva potvrđen je osvajanjem više nagrada, od kojih su najznačajnije nagrade osvojene u Londonu za ostvarenja u flekso-štampi i nagrada za najbolji otisak u kategriji narrow web pod pokroviteljstvom organizacije Flexo Tech International.

Vlasnik i direktor Kompanije je gospodin Petar Obradović, diplomirani grafički inženjer, sa više od 30 godina iskustva u grafičkoj industriji. Kompanija se prostire na oko 6000 m², obuhvata tri proizvodne hale, dva magacinska prostora, kao i moderan poslovni prostor. Kompanija zapošljava preko 120 radnika. Svaki zaposleni ima svoju važnu ulogu u proizvodnom procesu, kao i sveopštem razvoju i poboljšanju ugleda samog preduzeća.

Kompanija je organizovana po funkcionalnom modelu koji objedinjuje sledeće sektore: proizvodnju, finansije, komercijalu, dizajn, marketing, tehnologiju, razvoj i kontrolu kvaliteta, a na čelu svih sektora su timovi sa dugogodišnjim iskustvom i odgovarajućim kvalifikacijama. Neguje se korporativni duh, koji podrazumeva harmoniju u organizaciji i razvijanje i podsticanje timskog rada.

Sa pravom možemo reći da imamao najkvalitetniju flekso-štampu kojom možemo da odgovorimo svim zahtevima naših kupaca. Dobro došli u PAPIR PRINT!  Mi proizvodimo ambalažu sutrašnjice DANAS.


Tu smo za vas

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Izvolite?

Ili posetite Kontakt Stranicu
Molimo Vas unesite korektne podatke.
Vaša poruka je uspešno poslata.