Roto i Flekso Štampa

Premium amblaža

Štampa Papir Print


Tehnika flekso-štampe je postupak dobijanja otiska, koji je doživeo ogroman napredak u poslednjih deset godina. Razvojem ove tehnike i implementacijom najsavremenijih tehnoloških dostignuća u ovoj oblasti, razvijao se i PAPIR PRINT. Ovakva posvećenost i pristup osvajanju tehnologije rezultirao je dobijanjem prestižne nagrade za ostvarenja u flekso-štampi kao najbolji otisak u kategoriji narrow web pod pokroviteljstvom organizacije Flexo Tech International.

Sa ponosom kažemo da imamo najkvalitetniju flekso-štampu u regionu, kojom nastojimo da odgovorimo najraznovrsnijim zahtevima naših klijenata. Glavne odlike ove tehnike štampe su kvalitet, brzina, fleksibilnost i cena, i to je ono što PAPIR PRINT i jeste.

U skladu sa maksimom vrhunski kvalitet za vrhunskog kupca Papir Print je investirao u nabavku nove mašine za duboku štampu, renomiranog svetskog proizvođača Windmoller&Holcher. Duboka štampa, koja se nameće kao standard svih brendiranih proizvođača, deo je standardne ponude našeg preduzeća i namenjena je svima koji znaju da cene vrhunski kvalitet u oblasti štampe fleksibilnih materijala. Glavne odlike ovog postupka dobijanja otiska su izuzetan i konstantan kvalitet, postojanost i pouzdanost, a to je upravo ono čemu PAPIR PRINT neprekidno teži.

Preporučujemo da pogledate:
Tu smo za vas

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Izvolite?

Ili posetite Kontakt Stranicu
Molimo Vas unesite korektne podatke.
Vaša poruka je uspešno poslata.